Profil Group d.o.o.

Profil Group d.o.o.

    Adresa 1: Kralja Petra 45, III sprat
    Grad: 11000 Beograd
    Država: Srbija


PROFIL GROUP d.o.o je nezavisno konsultantsko preduzeće koje deluje na području traženja i selekcije menadžerskog i stručnog kadra, kao i savetovanja u oblasti menadžmenta ljudskih resursa.

Osnovano je privatnim kapitalom 1989. godine u Sloveniji, a vremenom su otvorene kancelarije u svim većim gradovima na području Adrijatik regije(Ljubljana, Zagreb,Sarajevo, Beograd, Skoplje, Novi Sad). Dakle, delujemo na području Slovenije, Hrvatske, BIH i Srbije.

Profil je takođe prisutan u centralnoj Evropi preko našeg partnera ISG
International.

U obavljanju usluga nikada ne zaboravljamo da naš rad može imati ključne posledice po naše klijente, stoga je naš glavni zadatak briga o kvalitetu obavljanja posla.Naša deviza je “služiti klijentu sa najboljim rešenjima u traženju i selekciji menadžerskih i stručnih kadrova, kao i u savetovanju u oblasti menadžmenta ljudskih resursa”. Bogato iskustvo, najopširnija baza podataka u Sloveniji i grupa vrhunskih savetnika sa dugogodišnjim iskustvom, daju nam prednost pred konkurencijom i garanciju da klijentu možemo da ponudimo uslugu najvišeg kvaliteta.

Naše preduzeće primenjuje savremenu tehnologiju u svom radu.Oglašavanje naših potreba i testiranja kandidata pomoću interneta započeli smo još 1995. godine – među prvima u Evropi. Naše internet-stranice (www.profil-group.com) najposećenije su, i nalaze se među najpopularnijim stranicama koje nude slične usluge u Sloveniji, a u grupi su boljih takve vrste u Hrvatskoj. Rezultati nas uključuju među najiskusnija preduzeća savremene tehnologije u tom području. Uprkos svemu, ne spavamo na lovorikama.

PROFIL je član ZMCS-a (Udruženja za Management Consulting Slovenije – FEACO).