Novosti

Novosti                                  
31.1.18.

Trik psihijatara koji će odmah učiniti da vam ljudi veruju

Postoji uobičajena zabluda da je poverenje nešto što se gradi postepeno – da je jedina osoba kojoj možete da otkrijete nešto lično o sebi vaš najbliži prijatelj ili član porodice koga znate godinama. Međutim, psihijatri otkrivaju da postoji nešto što bi se moglo nazvati „naučnom formulom“ da zadobijete nečije poverenje mnogo brže.                                  
31.1.18.

7 načina da ostanete fokusirani na posao

Da li vam se dešava da krenete da radite, potpuno riješeni da što prije završite, ali vam odjednom nešto iskrsne? Neko vas je pozvao, zamolio za pomoć, nešto vam je privuklo pažnju… Tek tako, 5-10 minuta pretvori se u čitav sat! Vraćate se poslu, ali ne znate ni gdje ste stali, a više vam se ni ne radi. Zbog lošeg fokusa na poslu postajete manje produktivni. Zbogom dragocjeno vrijeme, momenat poleta i kreativnosti je nestao.                                  
31.12.17.

Kako biti produktivniji u novoj godini - put ka zaposlenju

Nova godina sa sobom nosi niz želja, od onih koje su realne do onih koje se mogu uporediti sa maštanjem. Neka 2018. godina bude ona u kojoj ćete donijeti bitne poslovne odluke.                                  
29.9.17.

Promovišite svoj poslovni uspjeh, osvojite nagradu

Ako ste vlasnik preduzeća koji je mlađi od tri godine, sada imate priliku promovisati svoj poslovni model putem svoje priče, kao i...