Novosti

Novosti                                  
1.3.21.

Zašto je posao QA testera baš za tebe?

Svakoga dana na internetu se pojavi preko 500.000 novih sajtova. Broj softverskih i digitalnih proizvoda, igara i platformi koje stvaramo svakodnevno je ogroman, a najvažnije od svega, od ključnog je značaja da svaki taj proizvod bude testiran pre objavljivanja kako bismo mogli da ga koristimo bez ikakvih problema i bagova. Za to su zaduženi QA testeri.                                  
3.5.20.

\'Poslovanje nakon pandemije\'

Srbija je krajem marta predstavila paket ekonomskih mera vredan 5 milijardi evra, radi ublažavanja poslednica izazvanih epidemijom koronavirusa.                                  
19.2.20.

Prijava za „NIS Calling“ studentsku praksu u NIS-u do 26. februara

Ovogodišnji konkurs za „NIS Calling“ studentsku praksu otvoren je do 26. februara 2020. godine. Detaljnim procesom selekcije biće odabrano ukupno 80 studenata,...                                  
20.1.20.

RT: Najbogatijih 1% poseduje dvostruko više od 6,9 milijardi ljudi

Jedan procenat super-bogate svetske populacije nagomilao je dvostruko više bogatstva od ostalih 90 procenata, navodi se u nedavno objavljenom izveštaju svetske humanitarne organizacije "Oksfam".                                  
19.11.19.

5 razloga za integraciju tradicionalnog i digitalnog marketinga

Nema sumnje da je digitalni marketing danas sveprisutan, a glavni razlog za to je njegova efikasnost i pouzdanost u onlajn promociji firmi i u privlačenju pažnje internet korisnika. Međutim, još uvek ima puno potencijalnih potrošača koji nisu previše aktivni na internetu, i za koje digitalni marketing neće biti toliko efikasan. U takvim slučajevima marketari se oslanjaju na tradicionalni pristup marketingu.