Serbia Trading d.o.o. Mihajlo Mančić

Serbia Trading d.o.o. Mihajlo Mančić


O kompaniji Serbia Trading:

Serbia Trading je kompanija koja pruža marketinške usluge i konsalting za Markets.com. Firma Markets.com je najveći online broker na svetu koji pruža klijentima priliku da trguju na međunarodnim tržištima kapitala. Uz vrlo povoljan spread i pristup trgovanju raznim akcijama, robom, valutama, indeksima i obveznicama, kompanija Markets.com pruža mogućnost trgovanja bez ikakvih provizija ili dodatnih troškova.

Markets.com je pod vlasništvom firme Safecap Investments Limited koja je registrovana sa FSA-om (Financial Services Authority) i koja je:
• Licencirana i regulisana pod Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) pod licencom broj 092/08.
• Licencirana i regulisana pod Markets in Financial Instruments Directive (MiFID). MiFID je zakon Evropske Unije koji postavlja sigurnosne granice u harmoniji sa sigurnosnim načinom rada za investicione servise u EEA (European Economic Area).
Zahvaljujući tome što se broj njenih korisnika više nego udvostručio, brokerska kuća Markets.com je 2010. dobila nagradu koja se dodeljuje brokerskoj kompaniji sa najbržim rastom (2010 Fastest Growing Broker Award).

Više informacija o kompaniji Serbia Trading, i kompaniji Markets.com, možete pronaći na sledećim linkovima:

www.serbiatrading.rs

www.markets.com