Novosti

Novosti                                  
19.11.19.

5 razloga za integraciju tradicionalnog i digitalnog marketinga

Nema sumnje da je digitalni marketing danas sveprisutan, a glavni razlog za to je njegova efikasnost i pouzdanost u onlajn promociji firmi i u privlačenju pažnje internet korisnika. Međutim, još uvek ima puno potencijalnih potrošača koji nisu previše aktivni na internetu, i za koje digitalni marketing neće biti toliko efikasan. U takvim slučajevima marketari se oslanjaju na tradicionalni pristup marketingu.                                  
26.8.18.

Kinesko ulaganje u Zrenjaninu povećalo bi izvoz guma za 30 odsto

 Naime, pre nekoliko dana kineski proizvođač guma "Šangdong Linglong" najavio da će u Zrenjaninu izgraditi fabriku vrednu 994 miliona dolara, a Srbija...                                  
26.8.18.

Izveštaj o poslovanju Aerodroma: Više putnika, veći prihodi

 Trend rasta obima avio-saobraćaja i svih parametara poslovanja konstantan je, pokazuje Izveštaj o poslovanju aerodroma za prvih šest meseci ove godine.   - Povećanje...                                  
25.6.18.

Asocijacija malinara Srbije: Dogovoren dalji otkup malina i cena od 125 dinara

Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je danas da je na sastanku predstavnika tog udruženja sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem dogovoreno da se odmah nastavi otkup maline i da otkupljivači vrate cenu sa 50 i 80 dinara po kilogramu na 125 dinara.                                  
31.1.18.

Trik psihijatara koji će odmah učiniti da vam ljudi veruju

Postoji uobičajena zabluda da je poverenje nešto što se gradi postepeno – da je jedina osoba kojoj možete da otkrijete nešto lično o sebi vaš najbliži prijatelj ili član porodice koga znate godinama. Međutim, psihijatri otkrivaju da postoji nešto što bi se moglo nazvati „naučnom formulom“ da zadobijete nečije poverenje mnogo brže.                                  
31.1.18.

7 načina da ostanete fokusirani na posao

Da li vam se dešava da krenete da radite, potpuno riješeni da što prije završite, ali vam odjednom nešto iskrsne? Neko vas je pozvao, zamolio za pomoć, nešto vam je privuklo pažnju… Tek tako, 5-10 minuta pretvori se u čitav sat! Vraćate se poslu, ali ne znate ni gdje ste stali, a više vam se ni ne radi. Zbog lošeg fokusa na poslu postajete manje produktivni. Zbogom dragocjeno vrijeme, momenat poleta i kreativnosti je nestao.