Potražnja zaposlenja

Lice koje traži zaposlenje

Vaspitac


Poštovani,

Kako potičem iz porodice u kojoj se veliki broj članova opredelio za prosvetne delatnosti, nije mi trebalo puno vremena da shvatim da imam dara i da sam rođena sa predispozicijom da pomažem deci u savlađivanju svih poteskoća koje će biti sastavni deo njihovog detinjstva. S’toga, bila sam sigurna, još tokom gimnazijskih dana, da ću biti ponosni student Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu. Redovno pohađajući predavanja, bila sam sve sigurnija u ispravnost svoje odluke o izboru budućeg zanimanja. Tako i danas, posle uspešno završenih studija, duboko verujem da ću uspeti da pokažem svoje vaspitačke sposobnosti, kao i kvalitete koje posedujem kao ličnost, jer se iskreno nadam da će mi se otvoriti vrata predškolske ustanove koja će prepoznati mogućnost mog doprinosa u vaspitno- obrazovnom radu.

Diplomirala sam najvišom ocenom s temom ’’Analiza i obrada dečijih pesama u mlađim uzrasnim grupama predškolske ustanove Maslačak’’. Udata sam i majka sam trogodišnjeg dečaka. U radu sa decom sam veoma strpljiva, kreativna, dosledna, vedrog sam duha i uvek nasmejana, što smatram kao dobru osnovu u realizaciji svih ciljeva vaspitno- obrazovnog rada. U situacijama kada sam okružena decom, obuzima me velika sreća i radost, a kako su deca sama po sebi izvor pozitivne energije, nije iznenađjujuće što se tako osećam pored njih. Smatram da posedujem veoma pozitivne životne stavove i da obraćam pažnju na potrebe i interesovanja dece i podižući se na dečiji nivo obogaćujem sebe kao ličnost, poistovećujem se sa njima i samim tim ih bolje i razumem.

Imam veliku želju za stručnim usavršavanjem, spremna sam da prisustvujem seminarima i pedavanjima kako bih unapredila svoj rad i proširila svoja znanja, jer smatram da vaspitački poziv podrazumeva i istraživački rad, kao i da nam stalno nameće i otvara neka nova pitanja, koja nas postiču da neprestano tragamo za odgovorima. Zbog toga smatram da je vaspitački poziv jako odgovoran i zahtevan i spremna sam da ga prihvatim kao takvog.
Sonja TegeltijaDatum objave: 04-02-2011
Broj pregleda: 65155

    S. T.

    Država: Srbija
    Grad: 21000 Novi Sad
    Telefon: 021-524-043 mob: 064-23-69-420

Kontaktirajte kandidata / Unesite vaše podatke:

Da bi kontaktirali kandiata, potrebno je da budete registrovani/prijavljeni