SFI Affiliate Center Jovica Zivanovic

SFI Affiliate Center Jovica Zivanovic


LEGALAN I SIGURAN POSAO NA INTERNETU!
DOBAR DAN I DOBRODOSLI DRAGI CITAOCI!
Sigurno ste proveli sate, dane trazeci neki online posao koji bi mogli da radite preko racunara iz svog doma u slobodno vreme bez problema a da za svoj trud budete novcano placeni !
EVO O CEMU SE RADI!
U pitanju je SFI kompanija! SFI je internet kompanija koja se bavi prodajom proizvoda izuzetno velikog i razlicitog spektra. Ovo NIJE kompanija koja ce vas placati da klikcete nesto a da ne znate ni sta ste uradili! Tako nesto ne postoji I nemojte se zavaravati drugim sajtovima gde ce vam to pisati.
Treba uloziti svoje vreme, trud i naravno volju! Ono sto izdvaja SFI je to da pruza svim svojim clanovima kompletnu obuku, tako da svi koji se odluce za ovaj posao imace pomoc od svih clanova jer to je i sustina ovog posla, timski rad!
O RADU!
Sva objasnjenja o radu imacete kako napismeno, slikovito tako i sa video uputstvima na srpskom jeziku, sto znaci da ko ima volju moze da shvati sta treba da radi da bi zaradio!
Evo i kompletnog video uputstva kako se registrovati I odraditi prvih 5 koraka u poslu da bi videli da nije tesko https://www.youtube.com/watch?v=fULFRU_2iko&feature=youtu.be
Od vas se trazi:
1. Da imate preko 18 godina
2. Da imate Gmail adresu (MORA biti bas gmail-na taj mail stice ce vam dalja uputstva, ako nemate otvorite je, besplatno je)

2.Dodajte me na facebook kako bih vam pomogao za dalje---> https://www.facebook.com/profile.php?id=100009430035179 (PS ovaj facebook profil je napraljen specijalno za rad sa clanovima)
SVE OVO JE POTPUNO BESPLATNO, NISTA NE MOZETE IZGUBITI VEC SAMO DOBITI!